کارگاه آموزشی تولید متابولیت های ثانویه از طریق ریشه های مویینه برگزار شد
کارگاه آموزشی تولید متابولیت های ثانویه از طریق ریشه های مویینه در روز چهارشنبه ۲۰ آبا نماه ۱۳۹۴ توسط شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی در پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی با تدریس جناب آقای دکتر محمد حسین میر جلیلی استادیار فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی این پژوهشکده با حضور
کارگاه آموزشی تولید متابولیت های ثانویه از طریق ریشه های مویینه در روز چهارشنبه ۲۰ آبا نماه ۱۳۹۴ توسط شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی در پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی با تدریس جناب آقای دکتر محمد حسین میر جلیلی استادیار فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی این پژوهشکده با حضور ۱۳ نفر از اعضای شبکه به مدت ۸ ساعت بصورت تئوری و عملی برگزار گردید.
با توجه به محدودیت زمینهای زراعی و منابع آب، توجه به روشهای نوین بیوتکنولوژی در بهرهبرداری موثر و پایدار از عرصههای زراعی و تامین نیازهای غذایی و دارویی در بخش کشاورزی و باغبانی بیش از پیش حائز اهمیت میباشد.
ریشههای مویینه ازطریق تراریخت نمودن سلولهای گیاهی توسط اگروباکتریوم مولد ریشه (یک نوع باکتری گرم منفی خاکزی) تشکیل میشوند. رشد سریع، زمان دو برابرشدن پایین، پایداری ژنتیکی درطول دوره کشت، سهولت نگهداری وتوانایی سنتز طیفی ازترکیبات شیمیایی در ریشههای مویینه ازجمله مزایایی است که آنها را به منبعی مهم و دایمی برای تولید متابولیتهای ثانویه ارزشمند تبدیل نموده است.
با توجه به اهمیت این روش در تولید متابولیتهای ثانویه، در این کارگاه بصورت تئوری و عملی به معرفی و اجرای این تکنیک پرداخته شد.
برای دانلود فایل اسلایدهای آموزشی ارائه شده توسط مربی کارگاه، اینجا کلیک کنید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰