کد خبر : 4282
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۳

فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران منتشر شد

فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران منتشر شد

شماره ۱ از دوره ۳۲ فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر با انتشار ۱۵ مقاله علمی و پژوهشی منتشر شد.

شماره ۱ از دوره ۳۲ فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر با انتشار ۱۵ مقاله علمی و پژوهشی منتشر شد.

این فصلنامه علمی پژوهشی از سال ۱۳۸۳ توسط موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع ایران اقدام به ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان در زمینه گیاهان دارویی می نماید.

لیست مقالات منتشره در این شماره از فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر به شرح ذیل است:

 

۱ : بررسی بازده و ترکیب های اسانس شش توده از مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در شرایط زراعی
نویسنده: سفیدکن فاطمه*,طائب نیا ریحانه,میرزا مهدی

صفحه: از ۱ تا ۱۳
کلید واژه: مرزه (Satureja rechingeri Jamzad)، توده، اسانس، کارواکرول
۲ : بررسی خصوصیات جوانه زنی، استقرار گیاهچه و شناسایی گونه های جنس آویشن (Thymus) موجود در بانک ژن منابع طبیعی ایران
نویسنده: نصیری محسن*,سیدیان سیداسماعیل,شریفی عاشورآبادی ابراهیم

صفحه: از ۱۱۵ تا ۱۲۶
کلید واژه: آویشن (Thymus)، استقرار، شناسایی، گیاهان دارویی
۳ : اثر مکمل دهی کوتاه مدت عصاره آبی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) بر پاسخ التهابی و میزان احساس درد ناشی از دویدن در سرازیری در نوجوانان شناگر ورزیده

نویسنده: ینگی ملکی غلامحسین*,همت فر احمد,حیدری ناصر
صفحه: از ۱۲۷ تا ۱۳۷
کلید واژه: عصاره بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)، شاخص التهابی، کوفتگی تاخیری، احساس درد، دویدن در سرازیری

۴ : تاثیر نانو کلات آهن بر کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی (.Rosa damascena Mill)
نویسنده: لایق حقیقی معصومه,حسن پوراصیل معظم,عباس زاده بهلول*
صفحه: از ۱۳۸ تا ۱۴۷
کلید واژه: نونادکان، هگزادکانول، سیترونلول، محلول پاشی، نانو کلات آهن

۵ : تاثیر بسته بندی، دما و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی و ضایعات پیاز زعفران (.Crocus sativus L)

نویسنده: سعیدی راد محمدحسین*,شرایعی پروین,ظریف نشاط سعید
صفحه: از ۱۴ تا ۲۲
کلید واژه: پیاز زعفران (.Crocus sativus L)، نگهداری، بسته بندی، دمای انبار

۶ : تاثیر اسانس آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) در جلوگیری از آسیب های بافت کبد در رت های تحت تیمار با تتراکلریدکربن

نویسنده: عبدالمحمدی محمدحسین*,دادخواه تهرانی ابوالفضل,بابایی معصومه
صفحه: از ۱۴۸ تا ۱۶۰
کلید واژه: آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss)، تتراکلریدکربن، کبد، رت

۷ : بررسی تاثیر سرعت جریان هوا و شدت تابش مادون قرمز بر مولفه های خشک کردن گیاه دارویی به لیمو (.Lippia citriodora Kunth)

نویسنده: عبادی محمدتقی,سفیدکن فاطمه,عزیزی مجید,احمدی نوراله*
صفحه: از ۱۶۱ تا ۱۷۳
کلید واژه: به لیمو (.Lippia citriodora Kunth)، خشک کردن، تابش مادون قرمز، اسانس، سیترال

۸ : تاثیر محلول پاشی آهن بر تعداد و اندازه کرک های ترشحی و درصد و اجزای اسانس گیاه دارویی ریحان مقدس (.Ocimum sanctum L) در برداشت های اول و دوم

نویسنده: مقدم امل,محمودی سورستانی محمد*,رمضانی زهرا,فرخیان فیروزی احمد,اسکندری فرخنده
صفحه: از ۱۷۴ تا ۱۸۸
کلید واژه: اسانس، اوژنول، ریحان مقدس (.Ocimum sanctum L)، کرک ترشحی، نانو کلات آهن
۹ : حساسیت پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae Burkhardt and Lauterer) نسبت به عصاره چند گیاه در آزمایشگاه

نویسنده: صالحی فریدون,سمیع محمدامین*
صفحه: از ۲۳ تا ۳۴
کلید واژه: پسیل معمولی پسته، کرچک، تلخه بیان، آویشن، رزماری، کشندگی

۱۰ : مطالعه تغییرات رشد، سیستم دفاع آنتی اکسیدانی و مقدار پروتئین با کاربرد عنصر روی در گیاه دارویی پریوش (.Catharanthus roseus (L.) G. Don) تحت تنش شوری

نویسنده: عسکری مهری*,امینی فریبا,حسین پور لیلا
صفحه: از ۳۵ تا ۴۶
کلید واژه: پرولین، تعدیل کننده، سوپراکسید دیسموتاز، کاتالاز، گایاکول پراکسیداز

۱۱ : میزان جذب عناصر در بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) تحت تاثیر دو گونه قارچ آربسکولار، قارچ شبه میکوریزا و ورمی کمپوست

نویسنده: عباس زاده بهلول*,ذاکریان فاطمه
صفحه: از ۴۷ تا ۵۹
کلید واژه: بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)، ورمی کمپوست، کود میکوریزا، شبه میکوریزا، اسانس

۱۲ : تاثیر نگهداری طولانی مدت اسانس ترخون (.Artemisia dracunculus L) بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و LD50 آن

نویسنده: جلیل زاده امین قادر*,شمشیری نجمه,علی اکبرلو جواد
صفحه: از ۶۰ تا ۷۰
کلید واژه: سمیت حاد، زمان نگهداری، ترخون (.Artemisia dracunculus L)، آنتی اکسیدان

۱۳ : بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، پرولین، قندهای محلول، رنگریزه های فتوسنتزی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در واکنش به محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تنش منگنز

نویسنده: رسولی دیاکو*,سلوکی محمود,فاخری براتعلی,اسمعیل زاده بهابادی صدیقه
صفحه: از ۷۱ تا ۸۲
کلید واژه: کلروفیل، اسانس، نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)، آنزیم های آنتی اکسیدانی، پرولین

۱۴ : اثر نوع ریزنمونه و ترکیب های مختلف تنظیم کننده های رشد گیاهی در کالوس زایی و ساقه زایی گیاه شاهدانه (.Cannabis sativa L) در شرایط درون شیشه

نویسنده: موحدی مهدی,قاسمی عمران ولی اله*,ترابی سپیده
صفحه: از ۸۳ تا ۹۷
کلید واژه: تنظیم کننده های رشد، ریزازدیادی، ریزنمونه، شاهدانه (.Cannabis sativa L)، کالوس

۱۵ : بررسی تنوع در ترکیب های شیمیایی اسانس ۲۵ اکسشن گل محمدی کشت شده در استان کرمانشاه با استفاده از روش های آماری چند متغیره

نویسنده: یوسفی برزو*,قاسم پور حمیدرضا,یوسفی بایزید,طبایی عقدایی سیدرضا,جایمند کامکار
صفحه: از ۹۸ تا ۱۱۴
کلید واژه: گل محمدی (.Rosa damascena Mill)، اسانس، گاز کروماتوگرافی، ترکیب های شیمیایی، آنالیزهای چندمتغیره

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.