۲۵درصد بنگاههای فعال در حوزه گیاهان دارویی دانشبنیان هستند.
فناوران ایرانی برای خلق ثروت و ارزش افزوده از این صنعت کهن باید نسبت به فروش محصولات فرآوری شده در قالب دارو، اسانس، عطر، افزودنیها و… اقدام کنند.
معاونت علمی اعلام کرد در حال حاضر شرکتهای دانشبنیان و فناور، ۲۵ درصد از کل شرکتهای فعال در حوزه صنعت گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی را به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، چند سالی است که حوزه گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی بهصورت جدی مورد اقبال شرکتهای دانشبنیان و فناور قرار گرفته است و باتوجهبه حمایتهایی که ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری در راستای جذب سرمایه، توسعه بازار و صادرات برای اینگونه شرکتها در نظر گرفته، نرخ ورود نخبگان علمی کشور به این صنعت رو به افزایش است.
در کنار این اقدامات و حمایتها؛ قانون جهش تولید دانشبنیان نیز یکی از قوانینی است که بهصورت جدی ورود موثر نخبگان و شرکتهای دانشبنیان به صنایع مختلف را تسهیل می کند. بر همین اساس و با کمک همین ریلگذاریها امروز بیش از ۸۰۰ شرکت با ماهیتهای مختلف در زنجیره ارزش صنعت گیاهان دارویی و فرآوردههای طبیعی فعال هستند.
این شرکت ها محصولات و تولیداتی دارند که می توانند به بازارهای بینالمللی نیز صادر کنند؛ اما در حال حاضر درصد بالایی از فروش محصولات در این حوزه را خام فروشی تشکیل میدهد. این اتفاق مانع از خلق ثروت از صنعت گیاهان دارویی و کسب سهم درست و واقعی ایران از بازار بینالمللی شود.
فناوران ایرانی برای خلق ثروت و ارزش افزوده از این صنعت کهن باید نسبت به فروش محصولات فرآوری شده در قالب دارو، اسانس، عطر، افزودنیها و… اقدام کنند و با ورود مؤثر و گسترده نخبگان و شرکتهای دانشبنیان و حمایت از آنها این دستاوردها زودتر به دست خواهد آمد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰