مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان: ۹ تن زعفران در اصفهان تولید شد.
سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان یک هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر در شهرستانهای نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است؛ البته در سایر شهرستانها نیز کم و بیش زعفران کشت شده و در حال گسترش است.
اصفهان- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: میزان تولید زعفران در استان به ۹ هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید که نسبت به سال ۱۳۹۸ معادل ۱۲ درصد افزایش داشته است.
احمدرضا رئیس زاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان یک هزار و ۶۱۴ هکتار و بیشتر در شهرستانهای نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است؛ البته در سایر شهرستانها نیز کم و بیش زعفران کشت شده و در حال گسترش است.
وی با اشاره به اینکه نیاز آبی زعفران در مناطق خشک حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار است، افزود: این میزان آب در مناطق غربی استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش مییابد و در چند سال اخیر کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشتهای جایگزین و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کردهاند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه دولت در سالهای اخیر از توسعه کشت گیاهان دارویی حمایت تسهیلاتی کرده است، اضافه کرد: دولت سال جاری نیز وام با بهره چهار درصد به کشاورزانی که به تولید گیاهان دارویی اقدام کنند، ارائه میکند و البته آموزش و برنامههای ترویجی بسیاری در زمینه کشت گیاهان دارویی و محصولات کم آب بر توسط همکاران ما در سطح استان اجرا میشود.
رئیس زاده درباره میزان صادرات زعفران استان، ابراز داشت: آمار صادرات زعفران استان را نداریم زیرا به طور عمده از طریق سایر استانها انجام میشود اما آمار صادرات مجموع گیاهان دارویی در سال ۱۳۹۹ حدود ۲۴ هزار تن به ارزش ۱۳ میلیون دلار بوده که شامل گلاب و عرقیات، شیرین بیان، باریجه، آنغوزه، زعفران، سیر و موسیر بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰